Tarieven 2023

                                          


Helaas zijn wij dit jaar genoodzaakt sommige prijzen iets te verhogen, we hebben geprobeerd de stijging zo minimaal mogelijk te houden...
Tarieven NL 2023.JPG

Algemene voorwaarden Camping MAKA

 

Reservering

U kunt online reserveren via onze website www.campingmaka.be (tabblad ‘reserveren’).

 

Bevestiging

U ontvangt van ons een reserveringsbevestiging, pas nadat u deze ontvangen hebt (en uw aanbetaling binnen is) is uw boeking definitief.

 

Aanbetaling

Wij vragen een aanbetaling van 30% van het totaalbedrag. De aanbetaling dient binnen 7 dagen betaald te worden via de betaallink. Deze is onderaan in de reserveringsbevestiging zichtbaar.

Bij overschrijding van de aanbetalingstermijn behoud Camping MAKA het recht om administratiekosten in rekening te brengen.

 

Restant bedrag

Het resterende bedrag betaald u tijdens het, verplichte, inchecken bij aankomst.

 

Annuleren

Annuleringen kunnen enkel per mail doorgegeven worden. Wanneer uw verblijf onverhoopt niet door kan gaan t.g.v. privé-omstandigheden, ziekte(corona) of bijv. slechte weersomstandigheden dan zien wij deze aanbetaling als tegemoetkoming van het plots vrijkomen van de kampeerplek.

Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten, voor het geval u uw verblijf zou moeten annuleren.

 

Coronavoucher regeling (seizoen 2022)

Zou uw verblijf niet door kunnen gaan door sluiting van de landsgrenzen of sluiting van de campings t.g.v. coronaregelgeving, dan bieden wij u een 'corona'voucher ter waarde van de aanbetaling om u tegemoet te komen. Deze voucher heeft een geldigheid van 2 jaar.

 

Aankomst

Aankomst op de camping is mogelijk vanaf 14.00 uur tot uiterlijk 19.30 uur. In het voor- en naseizoen (voor 1 juli en na 1 sept) is de receptie open vanaf 15.30 uur. U mag, wanneer u dan tussen 14.00-15.30 uur arriveert, al naar uw plek rijden die aangegeven staat op het bord bij de receptie).

Wanneer de receptie open is bent u verplicht in te checken alvorens u naar uw plek rijdt!

Let op: Inchecken blokhutten het gehele seizoen vanaf 15.30 uur

 

Vertrek

Vertrek: Uiterlijk 11.30 uur dient u de kampeerplek of accommodatie te verlaten.

De staanplaats/blokhut/ingerichte belltent dient (veeg)schoon en vrij van (grof)vuil achtergelaten te worden.

 

Vroegtijdig vertrek

Bij vroeger vertrek dan gereserveerd, vindt geen terugbetaling plaats en bent u verplicht de totale huursom te betalen tot aan de gereserveerde datum van vertrek op uw bevestiging. Tevens zijn dagen van afwezigheid voor eigen rekening.

 

Overmacht of onvoorziene omstandigheden

In geval van overmacht behouden wij het recht voor om uw verblijf om veiligheidsredenen te annuleren. Voorbeelden hiervan zijn een natuurramp zoals een bosbrand en wateroverlast. Er wordt op dat moment samen gekeken naar een haalbare oplossing.

 

Acceptatie reserveringsvoorwaarden

Betaling van de (aan)betaling houdt in dat u de reserveringsvoorwaarden en het Camping regelement van Camping MAKA accepteert/naleeft. Niet naleven van deze afspraken kan verwijdering van de camping tot gevolg hebben.

 

Kampeerplaats

U krijgt tijdens het inchecken uw plek aangewezen, wanneer u op een andere plek gaat staan dan bij de receptie bevestigd behouden wij het recht u te verplaatsen naar de toegewezen plek.

 

Kampeermiddelen

Wanneer u met een ander kampeermiddel naar de camping komt dan ingevuld in het reserveringssysteem, behouden wij het recht u een plek te bieden die bestemd is voor het kampeermiddel waarmee u wilt kamperen of uw verblijf te annuleringen (zonder restitutie van de aanbetaling) wanneer geen, voor uw kampeermiddel geschikte, plekken beschikbaar zijn. Zo zijn campers bijvoorbeeld enkel toegelaten op de daarvoor bestemde, verharde, camperplaatsen zoals ook aangegeven in het reserveringssysteem (nr’s 24a/b, 25a/b, 26a/b op de plattegrond) en is de 4x4 weide enkel bestemd voor 4x4 offroad voertuigen.

Let op: wij nemen enkel campers van maximaal 7 meter aan. Wanneer een camper toch langer is dan ingevuld in het systeem behouden wij het recht de boeking per direct te annuleren.

 

Voertuigen

Tijdens de huurperiode, zoals vermeld op de reserveringsbevestiging, heeft u toestemming om met 1 voertuig het terrein te op te rijden. Het voertuig dient op uw eigen (parkeer- of kampeer)plaats geparkeerd te worden, het is niet toegestaan elders te parkeren op het campingterrein.

Gemotoriseerd verkeer is niet toegestaan tussen 21.00 uur en 08.00 uur.

 

Bezoekers

Bezoekers dienen zich ten allen tijden te melden bij de receptie.

Kosten zijn 5 euro per persoon per dag (09.00-20.00 uur).

 

Huisdieren

Huisdieren dienen ALTIJD fysiek aangelijnd te zijn.

Eigenaren worden ten alle tijden verantwoordelijk gesteld voor het gedrag van hun huisdier.

 

Elektriciteit

In de blokhutten en ingerichte belltenten is het niet toegestaan grootverbruikende electrische apparaten aan te sluiten op het camping netwerk (bijv. airco’s, kachels e.d.).

Het is niet toegestaan elektrische auto’s op het camping netwerk aan te sluiten zonder overleg met de campingeigenaar!

 

Aansprakelijkheid

Camping MAKA kan geen aansprakelijkheid aanvaarden bij diefstal, letsel toegebracht door of aan overige kampeerders Huurders zijn aansprakelijk bij schade aan eigendommen van Camping MAKA.