top of page

KAMPEREN MET EIGEN KAMPEERMIDDEL

De camping bestaat uit een aantal jaarplaatsen die geplaatst zijn op hoger gelegen terrassen. De onderste terrassen zijn voor onze toerkampeerders, 2 ingerichte belltenten en 5 blokhutten en de daktent experience voor 2 personen. Het uitzicht op de Semois is prachtig, en wordt groter wanneer je hoger staat.De camping wordt op een natuurlijke manier omheind door het, bij de camping horende, 'Natura 2000' gebied. Sinds 2023 is de Semois Vallei zelfs bekroond tot "National Park".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aankomst: 14.00-19.30 uur, behalve op woensdagen in het laagseizoen, aankomst is dan enkel mogelijk tot uiterlijk 12.00 uur.

Vertrek: uiterlijk 11.30 uur voor de kampeerplaatsen, 11.00 uur voor de verhuuraccommodaties.

Let op: op woensdagmiddag en avond zijn wij in april/mei/juni/sept gesloten buiten de schoolvakanties.  

plattegrond Maka.png

KAMPEERPLEK MET STROOM

Sommige campings noemen het comfortplaatsen, maar bij ons hebt u op de genummerde plaatsen langs de rivier en op het eerste terras altijd een elektriciteit aansluiting, een drinkwaterpunt en een afvalwaterpunt waar u uw caravan op aan kunt sluiten. De spoelplaats voor het chemisch toilet is naast het sanitairgebouw  geïnstalleerd en makkelijk toegankelijk. Een grijswater afvoerput is geïnstalleerd om uw grijs water te kunnen storten zonder vieze handen.

Langs de rivier en de beek hebben we een brede groenstrook voorzien, hier kan niet op gekampeerd worden. Deze strook is voor iedereen die dicht bij het water wil recreëren. Hier staan ook picknickbanken, dus in de zon van uw ontbijt genieten of hier 's avonds lekker barbecueën zijn zeker een optie. Om het uitzicht op het water te behouden zijn (party)tenten en/of overige 'regenbescherming' op deze groenstrook niet toegestaan. Natuurlijk wel op uw eigen kampeerplek.

TENTENWEIDE (voor tenten, daktenten, 4x4 kampeermiddelen)

Het lichtgroene gebied rechts is onze kampeerweide, hier stopt de elektriciteit- en watervoorziening. Er is mogelijkheid om koelelementen in te vriezen bij de receptie en uw telefoon/Ipad te laden in onze laadkast (0,50 euro). Op de kampeerweide hebben de plaatsen geen nummer en kunt u zelf uw plek uitzoeken en uw "kamp" opzetten. U mag hier kamperen met een tent en/of vouwwagen en/of daktent. Busjes, kampeerbusjes, cammionetten en dergelijke zijn niet toegestaan toegestaan op de kampeerweide behalve als deze 4-wiel aangedreven zijn. Bij twijfel vooraf vragen via email. 

CAMPERPLAATSEN(met stroom)

De plaatsen met nummer 24a, 24b, 25a, 25b, 26a en 26b zijn voor kleine campers (tot maximaal 7,5 meter lengte) gereed gemaakt en noemen we camperplaatsen. Deze 6 plaatsen zijn kleiner dan de andere genummerde plaatsen en hebben 6 ampère i.p.v. 10 ampère. Ze hebben dan ook een uitzonderlijk kampeertarief. Uw grijswater loost u gemakkelijk in de met uw camper toegankelijke stortplaats. U rijdt erover heen, draait de kraan open en spoelt nog even na. Het chemisch toilet leegt u in de RVS bak aan de zijkant van het sanitair. Even naspoelen met water en u bent weer klaar voor de reis. Het is niet toegestaan om bijzettentjes op de grasstrook bij deze plekken te plaatsen.

WILDCAMP @ MAKA

Camping MAKA "4x4 wildcamp" . Camping MAKA beschikt over een stuk groen langs de rivier, buiten het zicht van de andere kampeerder, aan het einde van ons terrein waar wij 2 wildkampeerplekken hebben gemaakt. Er wordt nauwelijks gras gemaaid, u maakt kennis met de flora en de fauna van dat moment, maar u kampeert wel in het gebied van de wilde zwijnen, reeën, herten, dassen, wasberen, bevers en meer. Het is enkel toegestaan hier te kamperen met een 4x4 OFFROAD voertuig (deze weide is niet voor losse tenten, busjes, campers en reguliere auto's met een 4x4 functie). Next level kamperen, iets voor u? 

HANGMAT PLEKKEN

Tarieven

5,00 in combinatie met een kampeerplek

of 15,00 p.p. per tent per nacht

"Camping MAKA Hangmat-kamperen"... Welke stoere ouder gaat met zijn dochter of zoon een nacht écht kamperen in het bos? De rugzak met de hangmat, het muskietennet, de tarp en de benodigde touwen staat voor u klaar. U neemt alleen de slaapzak zelf mee. Vuurtje maken bij de hangmat mag, maar dan alleen met een houtkacheltje of vuurschaal. Maak 's morgens uw ontbijt bij de hangmat. 

"Met alleen een tarp als bescherming van boven... een muskietennet tegen ongewenste indringers... en hangend tussen twee bomen…"

En als het bevalt en u koopt een hangmat, tarp etc. in onze winkel, dan verminderen we de aankoopwaarde natuurlijk met het tarief voor deze unieke en ongetwijfeld onvergetelijke overnachting! Wij bieden onze kampeerders deze extra uitdaging, dus: wie durft?

SANITAIR

 • Verwarmd sanitair

 • Geen douchemunten nodig

 • Heren en damestoiletten gesplitst

 • Minder validen toilet en douche 

 • Babyruimte

 • Wasmachine

 • Droger

 • Vaatwasplekken

 • Wasbakken voor handwas

 • Wasplaats voor mountainbikes

 • Stortplaats voor chemisch toilet

MINI CAMPING CARD

Slechts 25 euro voor kampeerplek + 2 Personen (excl. electra) in het laagseizoen. Lees verder...

Wij accepteren de MINI CAMPING CARD uit de (oranje) gids  'KLEINE CAMPINGS'

Met deze Card kampeert u bij ons in het laagseizoen voor de speciale prijs van 25 euro voor een reguliere kampeerplek incl. 2 personen, EXCLUSIEF stroom (keuze uit plek 13 t/m 16).

Voor meer info kijk op de website:

minicampingcard.eu 

 

 

Deze gids is ook verkrijgbaar in onze campingshop

bottom of page